Što ubija ženstvenost?

Prekomjerna komunikacija s vama neugodnim ljudima. Kad muškarac komunicira s ljudima koji su mu neugodni, svladava prepreke i postaje jači. A za žene je suprotno. Tijekom takve komunikacije gubimo samo energiju. Ženama je kontraindicirano biti izvan zone udobnosti.

Muški rad. Svaki posao koji ne donosi zadovoljstvo ženi i uzima previše energije smatra se muškim poslom. Posao bi trebao biti ugodan i energičan, a kućanski poslovi neće biti teret. A ako se žena mora izvući iz kreveta, a zatim cijeli dan patiti na nevoljenom poslu, onda to neće uspjeti ni kod kuće. Uostalom, žena će biti emocionalno iscrpljena i nadražena.

Stalno trčanje i gužva. Žena se počinje mučiti kada preuzme previše obaveza na poslu i kod kuće. A to negativno utječe na njezinu žensku energiju.

Stalno nošenje muške odjeće. To uopće ne znači da uopće ne biste trebali nositi hlače i odijela. Naravno, u suvremenom ritmu života ovo je teško ispuniti uvjet. No ipak vrijedi češće organizirati čisto ženske dane: nošenje dugih suknji, haljina i ženskih dodataka.

Česti sukobi. Žena gubi energiju u svim sporovima i sukobima. A to se posebno odnosi na sukobe s muškarcima. To je teško, ali ih je potrebno minimizirati. Takvo stanje ne znači da žene nemaju pravo na negativne emocije. Ima! Ali ne vrijedi ponovno razvijati rasprave i sporove.

Nedostatak omiljene aktivnosti. Hobi, zanimljiv hobi ili samo kreativno bavljenje trebalo bi biti prisutno u životu svake žene. Ove aktivnosti ne zarađuju novac, ali su ugodne. Ako volite šivati ​​- kupite šivaći stroj, ako volite plesati – prijavite se na satove. Žena bi trebala odvojiti vrijeme za takve inspirativne aktivnosti. To će se vratiti energijom i snagom.

Natjecanje. Svaki oblik natjecanja poguban je za ženu. Ne morate nikome dokazivati ​​da ste dobri, lijepi ili pametni.

“Ja sam.” Ponos i pretjerana neovisnost također ubijaju žensku energiju. Žena bi trebala moći tražiti pomoć i redovito je činiti.

Žalba uništava žensku energiju. Razlika između traženja i prigovaranja je u raspoloženju s kojim razgovaraju. Možete samo pričati o svojim osjećajima ili za to možete kriviti nekoga. To su dvije velike razlike.

Nedostatak osobnog vremena. Žena je jednostavno dužna baviti se svojim izgledom, razvojem i energetskim praksama. A za to joj je potrebno osobno vrijeme koje može provesti prema vlastitom nahođenju.

Objavljeno dana