Ritual samo njegovanja

Događa se da osoba ne vidi nikakve rezultate ili, na primjer, već ima jako dobru kožu. Ja kažem: “Pazi se ipak”. Zašto? Budući da je ovaj ritual udvaranja za ženu meditacija, za nju je vrlo povoljan.

Ritual dotjerivanja vrlo je važan za ženu. On joj daje osjećaj, utjehu, blaženstvo. Neki ljudi smatraju da je tako iscrpljujuće brinuti se o sebi. No, ipak, žena bi se trebala redovito brinuti o sebi, pa makar i malo. Jedna, na primjer, ima arsenal od 250 staklenki, a druga ima 3 staklenke. Pa neka bude 3, ali trebali bi biti. Jer ovaj redoviti ritual i meditacija, kada se žena brine o sebi, daje joj osjećaj da se netko brine o njoj. Ako se žena brine za sebe, drugi će se brinuti za nju.

Obratite pažnju na žene koje vole brinuti o sebi. Netko uvijek brine o njima. Samo pogledajte. I pogledajte žene koje nemaju vremena brinuti se za sebe. Nitko se ne želi brinuti o njima. Ovo je fenomen.

Ako žena ima takav problem da se njezin suprug ne želi brinuti, obitelj se ne želi brinuti, tada se samo treba početi brinuti o sebi. Počnite s tri limenke. Nema tri staklenke, iz jedne staklenke. Ali to bi trebalo biti redovito. Čim se žena počne brinuti o sebi, bit će netko tko će se brinuti o njoj. Ovo je zakon. Ne može biti drugačije.

Objavljeno dana